Politika privatnosti

 1. Zdravljekicme.rs je planiran kao informativno/edukativni sajt gde je privatnost na najvišem nivou. Naš cilj je da informacije koje nama pošaljete budu samo nama dostupne i zaštićenje od zloupotreba.
 2. Ova stranica je kreirana kako bi Vam objasnili na koji način informacije koje nam pošaljete mogu biti upotrebljene. Sve navedeno na ovoj strani se odnosi samo na sajt Zdravljekicme.rs, a ne na bilo koji drugi sajt na internet mreži.
 3. U slučaju da na sajt Zdravljekicme.rs pristupate u ime druge osobe ili entiteta a da to niste Vi, Vi garantujete da ste dobili odobrenje od te osobe ili entiteta radi prihvatanja Uslova korišćenja i Politike privatnosti.
 4. U slučaju da informacije koje želite da podelite sa nama spadaju u informacije od visoke lične vrednosti ili visokog rizika, molimo Vas da razmotrite drugi vid komunikacije i zakažete termin za fizički pregled kod naših doktora u Beogradu ili Novom Sadu, ili se obratite Vašem odabranom lekaru i/ili drugom pružaocu zdravstvene zaštite
 5. Prilikom postavljanja pitanja od Vas će možda biti zahtevano slanje dodatnih informacija u vidu, godina, pola, medicinske dokumentacije. U nekim slučajevima bez ovih informacija neće moći da se izvrši uspešan kontakt sa nama. U izvesnim slučajevima ćete biti upućeni Vašem izabranom lekaru ili drugom pružaocu zdravstvene zaštite.
 6. U izvesnim slučajevima ćemo koristiti posebne programe radi praćenja posete našem sajtu, ili druge analitičke kompanije koje ne skupljaju Lične informacije koje Vi ne želite lično da date. Ovi servisi ne prate Vaše navike prilikom korišćenja interneta koji ne koriste njihov servis. Ove informacije koristimo kako bi poboljšali naš servis. Informacije neće nikada identifikovati Vas ili Vaš nalog.
 7. Mi čuvamo sve informacije koje ste nam poslali i možemo ih arhivirati na posebnom mestu u sklopu interneta ili na posebnim mestima skladištenja van internet mreže. Zadržavamo pravo da te informacije brišemo u slučaju potrebe. Nemamo obavezu čuvanja informacija umesto Vas, one su samo Vaše i Vi ste odgovorni za njih.
 8. Zdravljekicme.rs nije za osobe ispod 18 godina i mi ne želimo da skupljamo informacije o njima. U slučaju da dobijemo takav vid informacija, one će biti upotrebljenje radi uspostavljanja kontakta sa roditeljima/starateljima i njihovim obaveštavanjem o zloupotrebi sajta zdravljekicme.rs
 9. Informacije koje nam pošaljete će biti upotrebljene radi što kvalitetnijeg uspostavljanja kontakta sa Vama. Po završetku konsultacije Vaše informacije će biti uskladištene na posebnom mestu bez mogućnosti pristupa informacijama od strane trećeg lica ili entiteta.
 10. Kontakt informacije će biti upotrebljene radi objašnjenja servisa i usluga koje pružamo, mogućih obaveštenja o problemima u komunikaciji, administrativnim porukama, slanju informacija, obaveštenja, zahteva za sprovođenje drugih procedura, predstavljanja naših uslova korišćenja.
 11. Informacije koje nisu lične mogu biti skupljene radi statističkih analiza, poboljšanja našeg servisa i sadržaja.
 12. Druga upotreba Vaših informacija je moguća samo uz Vašu pismenu saglasnost a u skladu sa zakonom. U slučaju da nam date pismenu saglasnost istu možete da povučete bilo kada i Vaše informacije neće biti korišćene. Takođe, u slučaju zvaničnog sudskog naloga moramo da ustupimo Vaše informacije o čemu ćete biti unapred obavešteni.
 13. Mi ne prodajemo niti iznajmljujemo Vaše informacije trećoj osobi. Informacije o Vama mogu biti podeljene sa trećom osobom samo u slučaju ranije navedenih uslova.
 14. Informacije o posećenosti sajta mogu biti podeljene sa našim poslovnim partnerima koji nam pružaju osnovne usluge održavanja sajta, oni su takođe obavezni da poštuju uslove i pravila privatnosti i oni će upotrebljavati informacije o Vama samo u skladu posla koji obavljaju.
 15. Vi možete da odlučite da nam ne pružite informacije u kom slučaju nećete moći da koristite usluge vezane za deo sajta koji ih zahteva.
 16. Vi pravite izbor čineći Vaše podatke dostupnim našem servisu. Naši zaposleni i lekari konsultanti mogu deliti Vaše informacije između sebe u cilju poboljšanja usluga našeg servisa. Molimo Vas da nam ne šaljete druge vidove ličnih informacija.
 17. U izvesnim situacijama Vaši podaci mogu biti viđeni od strane drugih lica koje se bave održavanjem sajta i njegovom zaštitom i oni su takođe obavezani da poštuju pravila privatnosti.
 18. Mi možemo da upotrebimo Vaše informacije radi zaštite prava, svojine i sigurnosti sajta zdravljekicme.rs.
 19. Iako se trudimo da pružimo maksimum zaštite Vaše privatnosti, morate da razumete da ne postoji savršena zaštita podataka i da mi ne garantujemo da će Vaše informacije biti sigurne na našem servisu. U slučaju da otkrijemo da su Vaše lične informacije zloupotrebljene obavestićemo Vas u najkraćem mogućem roku u skladu sa zakonom.
 20. Zadržavamo pravo da menjamo ove uslove Privatnosti u skladu sa razvijanjem internet tržišta i internet zaštite.
 21. U slučaju da imate komentar ili predlog vezano za Uslove korišćenja i/ili Politiku Privatnosti molim Vas da nas obavestite na konsultacije@zdravljekicme.rs
 22. Informacije koje nam prezentujete ćemo smatrati za poslovnu tajnu i nećemo ih razmenjivati, prodavati, deliti ili na bilo koji drugi način zloupotrebljavati. Molimo Vas da nam prijavite ako ste primetili da su Vaše informacije zloupotrebljene.
 23. Zadržavamo pravo da pojedine informacije ne objavimo ili obrišemo sa našeg sajta Zdravljekicme.rs. U sluičaju da se odlučimo na tako nešto, blagovremeno ćemo Vas obavestiti i pružiti valjani razlog za taj postupak. U slučaju da se ne složite sa predloženim promenama, zadržavamo pravo da Vas uklonimo sa sajta Zdravljekicme.rs, a sredstva uložena u reklamiranje vratimo u odgovarajućem roku od osam dana a ne dužem od mesec dana.
 24. Zadržavamo pravo da ako procenimo da neki sadržaj ne odgovara karakteristikama sajta Zdravljekicme.rs, taj sadržaj ne objavimo, a pošiljaoca tog sadržaja o tome naknadno obavestimo.
 25. U slučaju da se ne slažete sa ovim uslovima Politike Privatnosti molimo Vas da ne koristite ovaj servis.

Postavite pitanje Doktoru

Imate probleme sa kičmom?

Budite slobodni da pošaljete svoje pitanje, nakon čega ćemo organizovati stručne konsultacije sa doktorom Krajnovićem.

Pročitajte uputstvo za slanje dokumentacije putem WeTransfer – Ovde